Pages

Tuesday 28 August 2018

Trip to Jordan

Denim head to toe? I'm taking it to another level! Loose fit, light blue, jeans overall it's a perfect mixture of iconic style with a modern twist. To complement the look I worn my beloved denim Jordans created in collaboration with Levi's. To elevate the outfit I added classic red bandana tied around a belt loop and strong red lipstick.
Jeans od stop do glow? Doslownie i w przenosni! Moj nowiutki jeansowy kombinezon to idealne polaczenie tradycyjnego stylu i nowoczesnego kroju. Jordany z limitowanej kolekcji stworzenej we wspolpracy z Levi'sem to nabytek dla ogromnej fanki denimu - takiej jak ja! Kontrastujace, czerwone akcenty uzupelniaja dosc stonowana game kolorow.

Saturday 11 August 2018

Print addict

I recently discovered a brand which perfectly fits into my style and taste. Jaded London absolutely blown my mind with variety of bold prints and intense colours! I feel like I might be shopping there more often.
Ostatnio odkrylam swietna marke ktora idealnie pasuje do mojego stylu i gustu. Jaded London to idealny wybor gdy szukasz ciekawych wzorow i mocnych kolorow! Wydaje sie ze bede do nich czesciej zagadac.